Биляна Андрончева от Трио Сопрано каза “Да” на своя избраник Любомир Джалев тази събота на приказна сватба в Града под тепетата.

Певицата беше облечена в оригинална рокля в цвят слонова кост, обсипана с безброй звезди, на дизайнера Христо Чучев, пише Planeta.tv.

Красивата булка споделя, че сватбените халки са от Одрин и са от бяло злато като нейната е с камъни Сваровски. Букетът от рози и любимите й орхидеи е подарък от кумата, бутиковата сватбена торта е дело на небезизвестния шеф Ради Стамболов, 
а първият танц е под звуците на “Quando l`amore diventa poesia”, в превод “Когато любовта се превърне в поезия” на италианското мъжко трио Il Vollo.  

“Темата на сватбата бе Париж. И това не е случайно, защото и аз, и Любо сме влюбени в този град. Беше любов от пръв поглед по време на нашето пътешествие през пролетта. Айфеловата кула е нашето любимо място, на което се почуствахме най-романтично и уютно. Затова решихме малки статуетки на този символ на града да красят масите на нашето тържество. Те от своя страна бяха кръстени на най-големите забележителности във френската столица – Триумфалната арка, Лувъра, Шанз-Елизе, Лидо и др. Подаръците за гостите също бяха подчинени на сватбената тема - сладки макарони в цвета на френското знаме.”

Биляна и Любо се венчаха на изнесен ритуал в Градската градина в Пловдив, а по-късно посрещаха гости в изискания ресторант на парк-хотел “Санкт Петербург”. Забавната част на вечерта бе открита от известна танцова формация с кабаре, което пренесе присъстващите в атмосферата на Мулен Руж. 

Фолклорна формация зарадва гостите с песента “Девойко, мари, хубава”, в акомпанимент на 15 гайдара, а към тях се присъединиха и момичетата от Трио Сопрано.

Булката изненада младоженеца с нежно изпълнение на “Евкалиптовата гора” на Ищар, световен хит, посветен на семейството, а той от своя страна отвърна с компилация от характерни танци от 80-те години до наши дни. Неговата оригинална интерпретация му спечели бурни аплодисменти.

Младоженците планират и романтично пътешествие със своите кумове, което се надяват да осъществят скоро.    

снимки: Виолета Пенчева и 4k Studio, Мирослав Чобанов