Транссексуалната участничка в тазгодишното издание на конкурса "Мис Плеймейт" 2020 - Симона Галина даде поредно интервю в национален ефир. 

Пред камерите тя без притеснение сподели, че според нея много хора харесват транссексуални, но всячески го крият. В предаването "Преди обед" блондинката разкри още, че е абсолютно трансформирана, а операцията за премахване на мъжкото си дойстойнство е направила в Бразилия, посъветвана от нейни познати. 

"Родителите ми ме подкрепят, радват се за мен. Нямам абсолютно никакви проблеми с тях, те просто искат да бъда щастлива. От ранна детска възраст знаят, че искам да бъда момиче. Аз съм се осъзнала от много малка... Започнах да приемам женски хормони и от 16-годишна започна моята промяна. Има ли човек желание, всичко може. След хормоните дойде ред на операции и филъри. Трансформирана съм напълно, операцията си направих в Бразилия, консултирах се с едни познати и там ме заведоха."

Симона от Пловдив споделя още, че в личната си карта фигурира под името Симона Галинова и въпреки трудностите и дългия процес е успяла да смени името си. 

Относно любовта... трансплеймейтката признава, че се надява да срещне човек, който да я цени за това, което е.

"Смятам, че има доста хора, които харесват транссексуални, но го крият. Надявам се някой ден да срещна човек, който да ме оценя. Правила съм много секс до сега, но не и любов." - завършва Симона. 

В студиото бе и Любен Дилов-син, който пък разказа, че участието на Галинова е нещо, което е огромна рядкост. 

"В американското издание е имало корици и момиче на месеца, но на финален конкурс, мисля, че сме първи. Или по скоро в Германия имаше един такъв случай. Относно Симона - важно е нейното себеусещане! Всички останали участнички в конкурса много я харесват и я подкрепят." - каза той. 

Любен Дилов-син за транс плеймейтката от Пловдив: Всяко „игриво момиче" е добре дошлоЛично г-н Христо Сираков и аз сме одобрили участието на Симона, казва пред Trafficnews главния редактор на Playboy България