Участието на транссексуалната пловдивчанка Симона Галинова в конкурса Плеймейт 2020 стана една от най-дискутираните теми в последните седмици. 

23-годишната блондинка вече отговаряше на въпроси в интервю за Trafficnews, но така и не разкри подробности около личния си живот, които интересуваха масата от хора. 

Каква е била в миналото, колко на брой интервенции има по себе си, как е истинското и име... отговорите на тези въпроси все още тънат в мистерия. 

Транссексуалната плеймейтка от Пловдив: Бях много щастлива, когато се видях в женско тяло23-годишната Симона Галинова се радва на подкрепата на родителите си по пътя на промяната

Появиха се и поредица от анонимни коментари, в които потребители с увереност написаха, че Симона не е родна пловдивчанка, и че всъщност няма пластична операция на половите органи.

Именно това предизвика нашето любопитство да си зададем въпроса как тогава Галинова е допусната до конкурса и кой всъщност е одобрил участието и, тъй като до момента в световното издание на формата е имало само една транссексуална участничка, лично допусната от Хю Хефнър. 

Ние се обърнахме към главния редактор на Playboy България в последните няколко години - Любен Дилов-син. От 2016 година, заедно с Христо Сираков и Борис Гълъбов, са собственици на лиценза на световния бранд за България с продуцентската си компания. За четири години, тримата възстановиха славата на конкурса Playmate Of The Year Bulgaria и Playboy TV, като го превърнаха в най-престижния роден конкурс за красота и сексапил, а топ моделите се радват на значителен медиен интерес.

Настоящият конкурс за пореден път предизвика обществения интерес с участието на първия транссексуален участник в България - Симона Галинова. 

Ето как отговори на въпросите на Trafficnews Любен Дилов - син:

- Какъв е регламентът за участие в конкурса Мис Плеймейт и от какъв биологичен пол могат да са участниците?

- Най-общо казано няма ограничения. Регламентът произхожда от името – даже не е „мис Плеймейт“, а Playmate of the Year 2020 за Playboy TV – т.е. всеки, който се чувства „игриво момиче“ - независимо от възраст, пол, етнос, религия или занятие - е добре дошъл. Разбира се, ръководим се от неписаните правила на добрия вкус, умерената провокация към консерватизма на аудиторията и идеята, че homo ludens - играещият човек е последваща еволюционна фаза на homo sapiens.

- Ако е допустимо участието на т.нар. транссексуални, то трябва ли те да предоставят официални документи за сменения си пол и подлежат ли на някакъв вид контрол и проверка?

- Създателят на Playboy – Хюй Хефнър е не просто един от хората, отместили границите на свободата. Той е хуманист и общественик с огромен принос към правото на самоопределение на хората. Ако някой се усеща като плеймейт, ние не искаме документи, а си говорим с него и преценяваме възможно ли е участието му. Ако се самоопределя като трактор, логично ще го пренасочим към изложение на селскостопанска техника.  

- По наша информация до момента има само една транссексуална участничка в световното издание на конкурса Мис Плеймейт през 2017 година и тогава лично г-н Хю Хефнър е одобрил участието и. Тук, в България, има ли комисия или човек, който е одобрил подобен вид участие?

- Бъдете сигурни, че и тук лично г-н Христо Сираков, а и аз сме одобрили участието на Симона. Хрумна ни да отправим и запитване до културната комисия на парламента, но подозираме, че г-н Вежди Рашидов е леко консервативен човек и решихме да не му причиняваме и тази главоблъсканица. Все пак да припомня, че конкурсът Playmate of the Year за Playboy TV, който се провежда вече за 18-и път не е конкурс за красота. Това не е мис България и участващите нямат задължението да представят страната си на международни форуми, или да се борят за световен мир. Това състезание на играещи и игриви личности, които трябва да ни припомнят, че това, което понякога наричаме „грях“ всъщност е безкрайната доброта, разнообразие и въображение на Божественото създание.

Всъщност, Симона Галинова не е първата транссексуална българка, предизвикала интерес с поведението и външния си вид. В списъка попадат още Филип, който се превърна в Анджелина и Иво, по-популярен ден като Ива Хаджи.

Ива Хаджи е син на боксьора Цветан Хаджииванов, обича опиатите и оргиите. Тя е и първият транссексуален модел, който успя да пробие на модния подиум в Арабските Емирства. 

Личността на трансджендъра е много противоречива. Тя често обича да употребява забранени субстанции, като неадекватното й състояние си личи в десетките клипове, които пуска в интернет. Сама споделя, че опиатите я карат да се чувства добре и ги използва постоянно. Хаджи неведнъж доказва, че няма задръжки и дори е задържана в столицата заради масова оргия с наркотици.

През 2019 г. Ива прави освежаване на интимните си органи, тъй като преди години премахва мъжкия си полов орган напълно. Преди да легне под скалпела, Ива преминала десетки изследвания, които да гарантират безопасността и здравето й. Тъй като това е необичайна операция, цял екип от лекари се грижел за спокойствието на бившото момче. След като получила даденото разрешение от лекарите, Хаджи ляга под ножа.

Несъмнено най-сразяваща трансформация преживява Филип Димитров от Кюстендил. Родил се през 1998 г. като момче, днес Фильо се казва Анджелина и е истинска жена. Уникалното трансформиране прави българина най-младия трансджендър на Балканския полуостров.

Филип Димитров е изключително популярен в социалните мрежи с никнейма Филип Симпсон. 

Той е роден през 1998 в град Кюстендил, а неговите еротични фотоси буквално заляха медийното пространство, когато той смени пола си и известно време се подвизаваше в социалните мрежи под псевдонима Анджелина.

Филип започва да се захласва по момичешки дрехи още от малък. На 16 години решава, че ще превърне мечтата си в реалност. Като за начало си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. На 18 г. с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след болезнени 4 месеца става истинско момиче, като хирурзите премахват половия му член и му слагат бюст. 

Междувременно името на транссексуалният Филип Димитров към днешна дата се свързва с руски милионер, който според публикация на „България Днес" притежава една от най-развитите инвестиционни агенции в Русия. Бизнесменът се казва Сергей и заедно с настоящата Анджелина от Кюстендил до преди дни са били на скъпарска почивка в Сочи.

Двамата се отдават на пътешествия със скъпи коли из шосетата на руското градче, а бившият Филип бе част от отбрания елит на едно от най-ярките партита в Сочи. Българинът засне част от руското джамборе, където богаташи се къпят във вана с шампанско.

Руснакът се държи романтично с Анджи и го засипва с мили жестове, като му подаряват цветя и различни други неща. Анджи засне розите, които Сергей й дава в знак на любовта си. Всяка вечер двойката сменя различни спортни коли, като най-използваната от тях е ултра бързо Ферари. В интервю преди време, прясно излязлото изпод ръцете на доктор Николай Георгиев момиче, сподели, че никога не е работил в живота си, а високият стандарт на живот, поддържа от мъжа спонсор, с които прави секс за пари. Анджелина не се притеснява от това и дори разкрива, че никога през живота си не е обичал истински. Има интерес към мъже с финансови възможности, така че най-вероятно руският милионер Сергей е поредният лапнишаран на въдицата на оборотния джендър, за когото парите са по-важни от любовта.

Преди Филип, сега Анджелина: Жените мечтаят да бъдат мен! СНИМКИ"Не работя, не уча, не правя нищо! Почивам си и мисля така да си остане" - споделя той в лайф видео