Фолклорната изпълнителка на "Ара мюзик" Ива Давидова се раздели със съпруга си Владимир Тодоров, след дългогодишна връзка. За това сподели самата тя, като публикува новината в личния си профил. 

Ето какво написа Ива Давидова: 

"ТОВА ЩЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА! Ние с Влади след дългогодишна връзка и брак се разделихме. Няма драми, трети лица и скандали. Разбрахме, че сме много по-добри и пълноценни един към друг като истински приятели, отколкото като съпрузи.

БЛАГОДАРЯ ТИ, Влади, за всичко! Ти си доблестен мъж! Винаги ще бъдеш един от най-ценните и важни хора в живота ми!

П.С.: Моля всички журналисти, медии и приятели да бъдат коректни и да уважат личното ни пространство." - гласеше признанието на изпълнителката. 

Ива и Владо се запознават преди години в полицейски участък в Перник, където той работи, а тя отишла да подаде жалба. След първата им среща последвали поредица от спонтанни и неочаквани засичания на най-невероятни места. Ден след участието си на фестивала Пирин Фолк изпълнителката каза заветното „Да“ на Владимир, който й паднал на колене край църквата на преподобна Стойна, докато Ива се люлеела на люлка, закачена на един чинар, който е на 1300 г.

През 2018 година, Ива Давидова се бракосъчета за любимия си Владимир на тайна церемония, като лично кметът на гр. Перник Вяра Церовска извърши ритуала.