Първият сняг в Пловдив вече е факт! Независимо от прогнозите за времето, бялата покривка под тепетата ще стопят рап дуетът Павел и Венци Венц, защото готвят мега горещо парти в петък вечер, съчетано с един от най-хубавите български празници - Никулден.

Мястото, в което пловдивчани и гости на града ще могат да избухнат на макс в края на работната седмица, е любимият клуб W Garden. 

Павел и Венци Венц често са гости на заведението, а всяко тяхно участие е наситено с незабравими емоции, много танци, усмивки и буквално успява да пренесе всички присъстващи в друго измерение.

Te ще изпълнят най-новите си парчета "Адрес" и "Не бих могъл", както и своите големи хитове като "Само да поискаш", "Хотел 5 звезди", "Fake профил", "Хавана", "Само по татуси", "Герои", "Се таа брат", "Добър живот" и много други. 

Причина за доброто настроение обаче няма да бъде само изявата на рап звездите, а качествените и разнообразни напитки, модерната обстановка и качествен саунд, които предлага W Garden. Входът за всички дами ще бъде свободен! 

Клубното турне "The Upgrade Tour" на Pavell & Venci Venc' стартира в подкрепа на новия едноименен албум на дуета - 'Upgrade" - който излезе на 27.11. от „Вирджиния Рекърдс“. Турнето започва на 06.12 (петък) и ще премине през 8 български града, сред които София, Пловдив, Варна, Сливен, Русе, Добрич, Банско и Кулата, като предстои съвсем скоро да бъдат обявени и още дати.

“Upgrade” е вторият студиен албум на Pavell & Venci Venc’, който излиза след супер успешния им дебютен проект „SeTaaBrat” (2016). „Upgrade” съдържа 17 песни, като 12 от тях са неиздавани до момента, както и синглите, разбили българския ефир - „Не бих могъл“, „Хавана“, „Без религия“ и „Хотел 5 звезди“.

По време на концертите от турнето "The Upgrade Tour", Pavell & Venci Venc' ще представят парчета от новия албум, както и някои от най-популярните им хитове.