Пътешествието на пловдивчанката Николета Лозанова и нейният любим Николай Михайлов продължава с пълна сила. След като влюбената двойка посетиха Доминикана и Париж, сега двамата разпускат в града на лукса и хедонизма Монте Карло.

Те се отправиха натам в края на миналата седмица. Пътуваха за княжеството от френската столица, където празнуваха рождения ден на вратаря.

 

Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота....13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие! Честит рожден ден, любов! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият - заради потенциала ти и човечността ти! ❤️????????????

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

И се настаниха не къде да е, а в най-известния хотел в Монако - "Монте Карло Бай хотел енд Ризорт". Това е любимият комплекс на всички богаташи, когато посещават княжеството. Слави се с отличното си местоположение в една от лагуните на залива, лукса и дискретния персонал. Разполага с един от най-посещаваните СПА центрове в Европа. Гостите могат да се потопят и в огромния басейн на хотела или да хапнат в един от трите ресторанта. Феновете на залаганията няма нужда дори да излизат. Трябва просто да влязат в казиното на комплекса. Купонджиите също няма да останат разочаровани. В непосредствена близост е най-известният нощен клуб - Jimmy's. Там Николета може да се засече с любимия си дизайнер Филип Плейн, който е чест посетител на заведението.

Разбира се, всичкият този лукс не излиза никак евтино. Най-ниската цена за стая е близо 700 лева. Знаейки любовта на двойката към доста по-добрите условия - те най-вероятно са в някоя от луксозните стаи. Това означава, че двамата броят по около 2000 лв. на вечер. За тази цена разполагат с просторно помещение с изглед към залива.

Интересно е, че Ники и Николета отново не са сами. Както и в Париж, те са в компанията на фризьора на Лозанова - Венелин Кондаков.

 

Happy birthday Bro????????????????

A post shared by Venelin Kondakov (@venelin_k) on

Именно той издаде местоположението им с няколко свои снимки, пише "България днес".

 

????????????????

A post shared by Venelin Kondakov (@venelin_k) on

Интересен факт е, че преди време в същия комплекс бе настанен Димитър Бербатов. Той бе избрал хотела за своя резиденция, докато играеше за "Монако".

 

???????????????? #monaco #montecarlo

A post shared by Venelin Kondakov (@venelin_k) on