Мис България 2018 потвърди новината за първото място на конкурса Мис Планет 2018 и пусна снимки от събитието в личния си профил. 

Тя изказа своята благодарност на всички хора, които са я подкрепили и съобщи, че скоро ще зарадва хората, които я харесват със професионални снимки от големия конкурс. 

"Благодаря на всички за подкрепата! Победа за България - Miss Planet 2018. Очаквам скоро снимки от фотографите на събитието" - написа Тамара Георгиева. 

От пост в официалната страница на Miss Bulgaria, пък става ясно, че българката е грабнала не една, а цели три награди. Тамара се е отличила и със специалните награди Miss Planet Bikini и Miss Planet Talent.

Както вече писахме, първа за новината съобщи Миглена Ангелова, която написа "Ура! Имаме си Мис "Планет"! 

Скандалната Мис България Тамара Георгиева е новата “Мис Планет“ 2018Самата Георгиева все още не е потвърдила новината в социалните мрежи

Тази година, конкурсът Miss&Mister Planet се проведе в грузинската столица Тбилиси, а надпреварата е била много оспорвана. Участие взеха финалисти от 35 държави, а при мъжете с престижни титли се окичиха представители на Азербайджан и Тайланд.

Тамара Георгиева стана "Мис България" през 2017 г. С получаването на титлата тя събра огромно неодобрение и обвинения, че не заслужавала короната заради големия си нос. Гримът и кожата ѝ също бяха критикувани от потребителите. Организаторите на конкурса пък излязоха с версията, че виновни за лошите снимки били фотографите, пратени от конкуренти да снимат по този лош начин.

Свекървата на Тамара Георгиева се ядоса: Ето ви я, народе, “грозната“ Мис България!Илиана Раева също се изказа в коментар по нашумялата тема

Не след дълго носителката на титлата се вслуша в съвета на „Мис България“ 1995 - Евгения Калканджиева, и подложи носа си на корекция.

Докато всички коментират Тамара Георгиева, българка се бори за короната в САЩВижте колко е красива и я подкрепете