На 1 март врати отваря "Planeta Payner Club by Onyx". С работно време от 19:00 до 23:00 часа, през всички дни от седмицата, заведението подготвя поредица от музикални събития и изкушаващи Бом-Бок промоции.

"Грехота" ще е да си останем вкъщи на 4 март, защото едно от най-предпочитаните мяста за забавления под тепета обещава епична вечер. 

Сексапилната и актуална изпълнителка Теди Александрова, която е сред любимките на меломаните, ще е специалния гост на клуб "Onyx" и излиза на сцената, за да атакува сърцата на феновете си.

Тя ще представи пред пловдивска публика най-големите си хитове и смята да нажежи градуса на купона с атристичното си поведение на сцената.

А когато Теди Александрова и "Planeta Payner Club by Onyx" са в комплект, нещата се получават повече от перфектно!

Мега БоМ-БоК промоции, включващи алкохолни напитки за всеки вкус, ще изкушават клиентите на заведението всеки ден, с изключение на четвъртък. 

Затова не му мислете, а грабвайте телефона и направете своята резервация на: 0876 444 999

Вход: 5 лева

На 1 март старт на новия сезон дават и още няколко парти локации, намиращи се във фън зоната 7POINTS.

Врати отварят гръцкият ресторант "Elea", както и любимият "Soho". Не пропускайте "да се върнете обратно към живота" като посетите и Bushido Garden, който готви серия от музикални събития и се завръща с култови луди партита под открито небе с работно време от 19:00 часа до 23:00 часа. 

Очакваме Ви! Остават само броени дни...

Модерната класика на гръцката кухня в Пловдив - далечно пътешествие на близка дестинацияНай-добрият ресторант за морска храна под тепетата "Elea" отваря врати на 1 март