След месеци упорито пазене на тайната си връзка от медийното пространство, Гери-Никол и боксьорът Дани Илиев най-сетне официално обявиха, че са заедно. 

Преди броени минути, новата хайлайф двойка публикува първа обща снимка, която се появи в профилите и на двамата. Те щастливо позират пред обектива в бутилка шампанско в ръка, посрещайки Китайската Нова година в горещ Тайланд. 

 

Гери-Никол и Дани пожелаха много щастие и любов на всички свои последователи, а на въпросния кадър изглеждат много влюбени и доволни от живота. 

Двойката позира на пред обектива по бански костюми, в частния басейн на Каtа Rocks, откъдето се открива спираща дъха гледка  към Андаманско море. От около седмица, те са се отдали на релакс и забавления на остров Пукет, като са отседнали в луксозния комплекс Marina Phuket Resort. 

Хванати в крачка 2: Кикбосьорът Дани Илиев и Гери-Никол заедно в ТайландДвойката се е отдала на релакс и забавления на остров Пукет

Припомняме, че Trafficnews първи съобщиха за искрите на любовта пламнали между Гери-Никол и Дани Илиев. Въпреки, че влюбените умело се прикриваха, като дойдоха и напуснаха залата поотделно, за да не будят подозрение у големия брой гости на събитието, обективът на наш репортер успя да ги заснеме в изключителна близост.

Това се случи на връчването на наградите Code Fahion Awards, които се проведоха в София, в края на месец ноември миналата година.

Хванати в крачка: Кикбосьорът Дани Илиев ли е новата любов на Гери-Никол?Двамата показаха особена близост на събитието по връчване на наградите Code Fashion Awards 2019