Кикбосьорът Дани Илиев и певицата Гери-Никол отново са хванати в крачка. Този път, обаче не са засечени на хайлайф събитие, а са избягали далеч от пределите на България и се любуват един на друг в Тайланд. 

Двойката се е отдала на релакс и забавления на остров Пукет, а това, че са заедно, става ясно от Инстаграм профилите им. 

Гери-Никол зарадва своите последователи с горещи снимки, на които позира с колоритни бански костюми и позира пред обектива със секси пози и с широка усмивка. 

"Тайланд, здравей отново", написа гласовитата звезда.

Дани Илиев също не остана по-назад и публикува фотоси от слънчевата дестинация. 

Впечатление прави фонът, който е един и същ както в снимките на кикбоксьорът, така и в тези на певицата. 

Повече от сигурно е, че двамата не само са заедно на почивка, но и навярно делят едно легло в луксозния комплекс Marina Phuket Resort, откъдето се е тагнал Дани Илиев. 

Припомняме, че Trafficnews за първи път хвана новата хайлайф двойка в крачка, на връчването на наградите Code Fahion Awards, които се проведоха в София, в края на месец ноември миналата година.

Дани Илиева и Гери-Никол показаха особена близост помежду си, въпреки, че  умело се прикриваха, тъй като дойдоха и напуснаха залата поотделно, за да не будят подозрение у големия брой гости на събитието. 

Хванати в крачка: Кикбосьорът Дани Илиев ли е новата любов на Гери-Никол?Двамата показаха особена близост на събитието по връчване на наградите Code Fashion Awards 2019