Лоша беда сполетя пловдивската дизайнерка Мегз този уикенд. Тя била станала жертва на обир в Слънчев бряг. Красавицата била на родното черноморие по повод раздаването на лайфстайл награди, от които си тръгна с приза  “Най-добър дизайнер”.

По-късно вечерта, заедно с останалите призьори и с куп приятели, решили да празнуват в известен нощен клуб на морето, където били настанени на ВИП сепарета. 

 

Нищо,че съм с една глава над Меги..Всичко е точно:)

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

В разгара на купона, Мегз напълно забравила да наблюдава личните си вещи и разбрала, че портмонето й липсва, чак когато се прибрала в хотела, където е избрала да нощува. 

След като видяла, че освен парите й, от портмонето са изчезнали и личните й документи и кредитни карти, пловдивчанката веднага сигнализирала в полицията, както и на управата на заведението. 

За съжаление полицията не успяла да намери откраднатите вещи, а на камерите от клуба не се виждало нищо поради липсата на светлина и големия наплив от хора.

Въпреки това, Мегз силно се надява обирджийте да върнат поне документите й.  

На звездното събитие тя била в компанията на актьора и режисьор Ники Илиев и пловдивчанката Джулиана Гани, която пък си тръгна с приза "Секссимвол на годината" в категория жени. 

В личния си профил в инстаграм влюбената до уши Джулиана Гани написа: "Обичам ви,хора,че не се отказахте от мен и за поредна година се радвам на тази титла".

 

Да живее новата Мис Силикон 2018!!⭐️????❤️❤️❤️

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

На събитието тя бе в компанията на своето ново гадже фитнес-инструкторът Илиян Найденов. През цялата вечер двамата не скриха любовта си и публикуваха голям брой снимки, на които позират заедно. 

 

❤️❤️❤️

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

 

@naydenov.fitness ❤️

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on