Примата на фолка Глория сподели трогателен кадър, на който е заедно със своята първородна внучка, кръстена на нея - Галина. 

Изпълнителката държи в ръце малката принцеса, целувайки я по лицето и отдалеч личи огромната обич помежду им. Към снимките тя добави и мили думи, с които успя да докосне сърцата на своите последователи.

"Погачата на Галина и денят на орисниците ! Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх! Да си здравичка ,щастлива , красива ,песен да е живота ти и много да радваш всички нас !" - гласи написаното от Глория. 

Публикацията събра близо 13 хиляди лайка за по-малко от 24 часа. 

В профила си гласовитата певица добави и още няколко професионални фотоси от погачата. Както винаги Глория показва завиден стил, а от снимките става ясно, че тя е била изключително елегантна в така специалния ден за дъщеря и и нейната първородна рожба.

Звездата на Пайнер е заложила на бял, елегантен костюм, който е допълнила с клъч и високи обувки в златно. 

Припомняме, че погачата на музикалната наследница се състоя на 5 април, а украсата бе в розово, златисто, бяло и много балони. Доза елегантност придаваха и фигури на лебеди и цветя, а на голяма стойка за снимки бе изписано "Погачата на Галина" със златни букви. 

Глория и Симона направиха вълшебна погача на бебе ГалинаПърви снимки от празничния ден сподели в мрежата щастливата баба