Симона Загорова и нейният любим Дани Милушев организираха вълшебна погача за своята първородна рожба - бебе Галина. Все по-горда и щастлива е и фолк певицата Глория, която първа сподели снимки и разкри какъв ще бъде декорът за ритуала на внучка и. 

Въпреки че заведенията на открито вече са отворени са посетители, звездното семейство предпочете да направи парти-погачата в домашна обстановка, спазвайки необходимите предпазни мерки.

Симона и Глория избраха украса в розово, златисто, бяло и много балони. Доза елегантност придаваха и фигури на лебеди и цветя, а на голяма стойка за снимки бе изписано "Погачата на Галина" със златни букви. 

Почерпката бе от различни по вид сладки изкушения и торта, а малката принцеса Галина получи куп красиви подаръци от своите орисници. 

Един от задължителните обичаи след раждането на бебе е да му се направи пита, което се случва на 40-ия ден след появата му на бял свят. Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот.

Прекрасните поводи Глория се редят едни след други! Само преди няколко дни нейната майка Стефка Пенева отпразнува своя 68-и рожден ден.  Примата на попфолка публикува своята честитка по повод празника.

„На 68 ставаш, а толкова си прекрасна! Всичко е пред теб, само да си ни здрава! Честит рожден ден, мамо“ – сподели с вълнение звездата.

Симона Загорова също не пропусна да поздрави своята баба в така специалния за нея ден.

"Обичаме те, бабо! Бъди ми здрава!" - написа Загорова и публикува мили семейни снимки в социалните мрежи.