Решението на фолк певицата Мария от 2020 година да сложи край на певческата си кариера навярно не е било толкова категорично. Днес тя официално обяви, че се завръща на музикалния небосклон и дори пусна нова песен. 

Изпълнителката направи кавър на популярен хит на своята колежка Цветелина Янева, а дали ще поднови и клубните си изяви след отпускане на мерките, предстои да разберем. 

В новото си видео Мария сменя няколко красиви официални рокли, а наскоро сподели, че е взела решението да запише кавър, защото песента "Давай, разплачи ме" е най-любимата и от всички досега. 

Голяма част от коментарите към видеото обаче не са толкова положителни. Много потребители смятат, че изпълнението на Мария не може да се сравнява с това на Цветелина Янева и песента е "голяма хапка за нейната уста". 

Припомняме, че в края на юли 2020 година, миньончето на поп фолка обяви със сълзи на очите в лайф включване, че спира с пеенето и клубните си изяви. 

Неочаквано! Мария спира да пее, слага край на музикалната си кариераРешението си певицата оповести с лайф включване в Инстаграм снощи