След 20 години на музикалната сцена, фолк звездата Мария официално обяви, че спира с пеенето и клубните си изяви. Тя е взела решение изцяло да сложи край на кариерата си на певица, а решението си официално оповести с живо включване с Инстаграм снощи. 

Със сълзи на очи и в компанията на близкия и приятел и популярен гримьор - Цецо Андреев, миньончето в поп-фолка застана лице в лице със своите почитатели и им каза, че са я направили най-щастливата жена на света и благодари за всички споделени мигове. 

Звездата е категорична, че взетото от нея решение няма нищо общо с пандемията от COVID-19 и също така, че си тръгва от фирма “Пайнер” с най-топли чувства и няма никакъв конфликт нито с продуценти, нито с колеги. 

Също така Мария сподели, че зад този избор не стои мъж, тъй като през годините никой от силния пол не е успял да я отдели от музиката. Тя разкри още, че очаква при затварянето на една врата да се отворят много други.

Мария планува собствен канал в YouTube, проект с известна марка парфюми, както и други идеи, които се надява да осъществи. 

"Това е “чао”, а не “сбогом”. Искам да си остана завинаги вашата малка принцеса" - завършва обръщението към феновете си певицата. 

Решението и бе прието с много тъга от феновете й, които я затрупаха със сторита и съобщения. Много от тях я нарекоха “нашата кралица”, "легенда в поп-фолка", "една от първите" и още как ли не.