Един различен суши бар отваря скоро в мол „Плаза“ на 22 ноември.Запомнете това име-“Sushi Mushi”!Екипът на “Sushi Mushi” направи своята първа презентация в един от най-класните спа хотели “ АРТЕ СПА & Парк Хотел ”- Велингад.

Идеята на собственичките на “Sushi Mushi” Людмила Тренкова и Надежда Стефанова e да задоволят нуждите не само на масовия потребител,а чрез своята платформа за кетъринг “Sushi Mushi” да популяризират световния модел на готвене “Cooking show”,презентирайки приготвянето на суши, директно пред публика по един различен и уникален начин.

И какъв по-добър старт за новия суши бар “Sushi Mushi”, освен възможността да работят с хотел и ресторант на световно ниво като “АРТЕ СПА & Парк Хотел ” във Велинград.

”Sushi Mushi” представиха разнообразие от вкусове,различни техники и нови видове суши. Шеф Елица Котева, доказан “мастър шеф” в кулинарията в България и чужбина, окуражи младия екип и даде полезни съвети за провеждането на подобни мероприятия.Собственичките избраха за свой главен сушист - Мартин Ненов,работил в престижни ресторанти в България и чужбина.

Младият сушист напълно оправда заложените очаквания и очарова всички гости на хотела. “Sushi Mushi” представиха разнообразие от урамаки, модели както за ценителите на японския вкус ,така и за любителите на екзотиката и веганското меню. Гостите на “АРТЕ СПА & Парк Хотел“ останаха очаровани и не можаха да се наситят на невероятното суши и кулинарното шоу.

Бялата полярна мечка на “Sushi Mushi” стана любима на всички гости на хотела.”Sushi Mushi” задоволиха вкусовите предпочитания на 360 души.

”Sushi Mushi” ще бъде различното суши в Пловдив и ще се опита да наложи световните тенденции както във вкусовете така и в представянето чрез “show cooking”  -моделът, който тепърва предстои да се развие и у нас.”Sushi Mushi” ще ви изненада вкусно и интересно на 22 ноември в мол „Плаза“-Пловдив.

Амбициозните собственички скоро стартират и платформа за здравословно хранене и начин на живот, които ще вървят ръка за ръка с уникалния проект ”Sushi Mushi”.