Новоизбраната “Мис България 2023" Елизабет Кравиц стана лице на козметична компания Christian of Roma Group.

Тя беше наградена на пищно парти в "Ню Бояна филмс". 

Christian of Roma Group имаше честта за поредна година да бъде официалния бекстейдж партньор на престижния конкурс “Мис България”! Нашите стилисти се погрижиха за звездната визия на претендентките в това забележително събитие.

17-годишната красавица живее у нас от 10 години и е родена в Израел.

Състезателка е по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и 7-ма в света.

Лентата на “Мис България” за лице на Christian of Roma Group беше връчена от Теодор Гетов, а на церемонията присъства и собственикът на козметичната компания Елена Кристиано.

Подгласнички на Елизабет станаха Илияна Борисова, "Мис Шумен" на 17 г. и "Мис Чирпан" - Антония Ванчева на 22 г.

"Изненадах се, щастлива съм. Българка съм и мечтая да печеля още титли за страната. Сега съм ученичка, но като завърша, ще уча дерматология, за да правя хората красиви и по-добри. Това е смисълът." Това каза Мис Варна Елизабет Кравец, която спечели първо място в конкурса "Мис България 2023" в неделя вечерта.


Красавицата е на 17 години, шампионка по спортни танци. Майка й е българка, баща й украинец, а Елизабет е родена в Израел.
"Сцената е моят втори дом. Републикански шампион съм по спортни танци и седма в света. Сега в момента се готвя за световно първенство - 26 ноември в Белгия", обясни синеоката Елизабет.
Първа подгласничка на Кравец стана Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса "Мис Шумен" и също е ученичка. Иска да се реализира в областта на хуманитарните науки и да учи психология. Втората подгласничка Антония Ванчева е "Мис Чирпан", учи актьорско майсторство и мечтата й е да играе драматична роля.