Броени часове след като грабна титлата "Мис България" 2019, Радинела Чушева направи публикация в личния си профил. В нея тя благодари на всички за подкрепата и не пропусна да изкаже мнение относно негативните коментари, появили се в социалните мрежи. 

Ето какво написа новата най-красива българка:

"Много благодаря на всички приятели за подкрепата! Благодаря на прекрасното жури, че ми се довери! Благодаря на организаторите, защото ме научиха на много! Истински щастлива съм!
Относно лошите коментари, те винаги ще са приети с усмивка! Защото смятам, че Мис България трябва да бъде комплекс от много качества. Класа, маниери, интелект, поведение и умението да говориш пред публика. И смятам,че точно с това спечелих любовта на журито! Определено снимките са лоши, винаги изкарват неверни визии за нещата! Но който ме познава и подкрепя, благодаря от сърце!" 

В много от коментарите, масата от българи изказва възмущението си относно избора, направен журито. 

"От години би трябвало наградите да се присъждат на "естетичните" хирурзи.", "Явно критериите за красота не са тези които бяха преди", "И трите подгласнички са по - красиви от победителката.", "Представите за красота съвсем се сбъркаха..." - са само част от коментарите на потребителите. 

23-годишна софиянка е "Мис България" 2019Втора подгласничка е Стелияна Иванова от Пловдив, която ще представи страната ни на световен конкурс във Филипините

Ако съдим по мнението на хората, то със сигурност Радилена ще е достойна наследница на Антония Петрова и Тамара Георгиева, които българският народ обяви за най-недостойни да носят тази корона на красотата.

23-годишната Радинела Чушева, която е и бивша адреналинка, ще представи България на световния финал на конкурса "Мис Планет" 2020. 

Тя е студентка по журналистика в УНСС, в момента учи магистратура, а поезията и танците са двете й любими занимания.