Русата фурия Нора Недкова побърза да успокои своите последователи като с видео в Инстаграм съобщи, че се чувства добре след катастрофата и й няма нищо. 

Тя се чувствала длъжна да обясни, че всичко с нея е наред, защото получила многобройно запитвания от фенове след инцидента, станал в Свети Влас. 

"Добре съм, нищо ми няма. На автомобила нищо му няма. За жалост не шофирах аз и не успях да овладея ситуацията, но се случват такива неща. На никой не се сърдя, дори на приятелката ми, още сме добри приятелки. Всичко е наред, а на медиите благодаря за ПР-а" - споделя в клипче Нора Недкова. 

Припомняме, че плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си в морето на пристанище "Марина Диневи" в Свети Влас. Екшънът с моделката станал около 6 часа вчера сутринта, когато тя вече си тръгвала след горещ купон с приятелки на откриването на баровския „Planet Yacht” клуб и последвал афтър в пиано бара на марината.

Плеймейтката Нора Недкова заби колата си в морето след купон в Свети ВласПред полицаите обаче обяснила, че е карала приятелката й