Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си в морето на пристанище "Марина Диневи" в Свети Влас, съобщиха за Флагман.бг свидетели на комичната ситуация. Екшънът с моделката е станал около 6 часа вчера сутринта, когато тя вече си тръгвала след горещ купон с приятелки на откриването на баровския „Planet Yacht” клуб и последвал афтър в пиано бара на марината.

По думите на очевидци, миската подкарала червения „Nissan Juke” с високите си токчета и убийствената си секси рокля с маневра назад, но не преценила ситуацията и се блъснала първо в една от лодките, а след това за малко щяла да потъне в морето. За щастие пропаднала само задницата на автомобила, а плеймейтката изскочила ужасена навън. От потъване я спасила единствено малката лодка в морето, която подпряла Нисана и той не пропаднал. На мястото на инцидента веднага са пристигнали полицаи, а през това време Недкова повикала своя приятелка и я убеждавала да каже, че тя е подкарала колата, съобщават още очевидците на инцидента.

Когато видели притеснената секс бомба и приятелката й, полицаите били буквално стъписани. Знойните мадами вече били повикали пътна помощ да им помогне да извадят автомобила си на сушата. Тъй като Нора и приятелката й дали объркани обяснения за инцидента, в момента се изяснява по видеозаписи кой е бил зад волана на червеното возило.