Канадската актриса с български корени Нина Добрев и приятелят й Шон Уайт са на почивка на остров Некер, част от Британските Вирджински острови. 

Островът е собственост на милиардера Ричард Брансън, който също присъства на част от снимките, публикувани в Инстаграм профила на звездата от „Дневниците на вампира“.

Мястото е с площ от едва 300 декара и е предпочитано място от известни личности, тъй като гарантира спокойствие и уединение.

На острова могат да се настанят максимум 40 туристи. Лемурите са едно от най-характерните неща на острова и всички посетители се снимат с тях, пише ladyzone.

Брансън купува необитаемия остров, когато е на 28 години. Цената от 120 000 долара е сравнително ниска, но е обвързана със задължението за 4 години да бъде построен курорт. Това коства на бизнесмена 10 милиона долара.

Островът може да се наеме срещу 100 000 долара на ден. Сред известните персони, гостували тук на милиардера Ричард Брансън, са Барак Обама и съпругата му. Те посещават Некер през февруари 2017 г., само месец след като приключва мандатът им в Белия дом.