"Истински съм разтревожен! И като главен редактор на Playboy, Bulgaria, и като човек. Външно министерство предупреди да не ходим в Северна Италия, а Ни Ло е на седмицата на модата в Милано, където са струпали хора от цял свят и ... Абе, страхувам се да не бъде коронясана. Дали не може да изпратим правителствения самолет да я прибере? P.S. Току-що обявиха, че премиерът свиква утре в 8.30 Съвета по национална сигурност по този повод. Само се страхувам да не е късно..." - написа малко по-рано Любен Дилов в личния си профил във Фейсбук. 

Николета Лозанова не пропусна да отговори на публикацията му, с включване директно от Италия, където е в момента. 

"Толкова е мило, че всички са загрижени за мен! Само едно уточнение, самолетът може и да бъде частен..." - написа родната пловдивчанката. 

Преди минути тя пусна и стори от летището с текст "Току-що избягах". На снимката, плеймейтката е с маска на лицето, за да се предпази от коронавируса, който вече взе шест жертви в Италия, а заразените са над 200 души. 

Припомняме, че Николета не се уплаши от коранавируса в Италия и се появи на ревюто на любимия си дизайнер Филип Плейн, по време на седмицата на модата в Милано. Тя буквално наводни Инстаграм с множество видеа от бляскавото събитие, част от декора, на което бяха два златни хеликоптера и златни суперавтомобили.

Ни Ло сред гостите на "златното" парти-ревю на Филип Плейн в МиланоЧаст от декора на луксозното събитие бяха два хеликоптера и суперавтомобили