Николета Лозанова, която е заклета привърженичка на дрехите и аксесоари на световноизвестният дизайнер Филип Плейн, не пропусна да посети модното му шоу в Милано. Пловдивчанката бе сред специалните гости на ревюто му за Седмицата на модата в Милано.

Снощи Но Ло буквално наводни Инстаграм с множество сторита от бляскавото събитие, а за визията си избра къса черна рокля, яке, посипано с кристали и масивно колие, дело на Филип Плейн. Стайлингът и бе изцяло завършен с екстравагантни очила и коса, хваната на дълга конска опашка. 

Самият Филип Плейн също не пропусна да сподели стори с Лозанова в своя личен инстаграм профил. 

Подбрани модели излезнаха на подиума, за да представят новата колекция на дизайнера за сезон есен 2020.

 

Акцентът тази година беше върху златото и леопардовите щампи, въпреки че PP е фен на среброто. Представени бяха доста добри и екстравагантни облекла за мъже, рокли, покрити с блясък за жените, тениски с готини бродерии и емоджита, както и луксозни парки.

Част от декора на луксозното събитие бяха два златни хеликоптера и златни суперавтомобили - реквизити, които бяха пуснати в експлоатация в края на миналата година.

Американският рапър Майкъл Стивънсън, по-известен като Тайга и Джада Пинкет-Смит откриха шоуто. Миси Елиът бе в публиката (заради участието си заедно с Тимбаланд на заключителното парти), заедно с Мей Мъск, Камерън Далас, Бамби и Джиджи Горджъс.

Най-впечатляващото от всичко беше, че в тази аудитория имаше 3000 души (напълно имунизирани срещу коронавирусната епидемия едва на 20 мили от тях), които вдигнаха телефоните си и предадоха всичко това на социалните.

На модното ревю, специална почит бе отдадена на суперзвездата от НБА Коби Брайънт, месец след трагичната му смърт. 

Оливия Кулпо носеше лилава баскетболна тениска с номер 24, инкрустиран с камъни Сваровски, чифт черни къси панталони и лилави ботуши.

27-годишната бивша Мис Вселена ходеше с мрачно изражение, държеше ръце в джобовете си, преди да се присъедини към Джада и другите модели.

Всички те събраха погледите с дрехи с номера на Брайънт и цветовете на екипа на Lakers. "Героите идват и си отиват, легендите остават завинаги" - написа Плейн в профила си.

Дизайнерът направи и дарение на спортната фондация Mamba & Mambacita в памет на Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря Джана.