Красивата синоптичка Никол Станкулова изненада своите почитатели с нова визия. Тя смени дългогодишната си прическа, с която повече от нас си я представят щом чуят името й. 

Едрите букли на чаровницата вече са в миналото! За идния август, Станкулова избра права коса и леко скъси дължината й. 

"Човекът с принципи никога не сменя фризьора си!" - написа Никол към поста си в Инстаграм и добави хаштаг #пълнапромяна.

На снимката, тя тагна любимия си стилист Мони Найденов, който се е погрижил за новия й външен вид. 

Синоптичката от дълги години се доверяза на ръцете на стилиста и често го хвали за чудесата, които успява да направи с косата си. Последно тя се бе сблъскъла с проблем, дошъл след раждането на първородната й дъщеричка. 

"След като родих, косата ми значително намаля и опада , това е проблем при всички скоро раждали жени, но благодарение на Мони Найденов съм спокойна, че всичко ще се върне на мястото си скоро! Благодаря, че 10 години (може и да са повече) ми помагаш да поддържам четинката си" - беше написала красавицата. 

Припомняме, че малката принцеса Теа се появи на бял свят в началото на ноември 2018 година, в болница "Света София". До момента, тя все още не е показала лицето на дъщеричката си. 

Никол Станкулова пусна първи СНИМКИ с малката ТеаСиноптичката изглежда повече от прекрасно след раждането и отново показва перфектен стайлинг