Бившата на родния ни тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер се показа публично с новото си гадже. Това е ръгби състезателят Том Еванс. 

Двамата до последно отричаха да имат връзка, но не успяха да се скрият от обектива на папараците и бяха хванати в крачка, докато са се отдали на коледен шопинг в Лондон. 

Никол изглежда видимо щастлива с новия мъж до себе си, който е с 10 години по-млад от нея. Те се запознаха по време на участието му в музикалното риалити X Factor, на което Никол е съдия.

Това ли е новата половинка на Никол Шерцингер?Изпълнителката замени Гришо с ръгбист

Хавайката заложи на мечешко палто (teddy bear coats) в цвят бордо и черна капела, а Том се спря на сиво карирано палто и панталон в по-тъмен нюанс на същия цвят. 

След като приключиха с коледното пазаруване, двойката се качиха заедно в автомобил, спасявайки се от фотографите, а Никол през цялото време държеше главата си приведена надолу. 

Впечатление прави, че ръгбистът има общи черти с тези на Григор Димитров, което показва, че Шерцингер вероятно си пада точно по такъв тип мъже. Разбира се, ние смятаме, че нашата звездата е в пъти по-чаровен...