По-рано тази година стана ясно, че Григор Димитров и Никол Шерцингер официално са се разделили. Двамата бяха заедно повече от 4 години, а изпълнителката дори посети България, за да подкрепи своя любим в тенис турнира в София. За съжаление обаче графиците и на двамата попречиха на любовта им и те поеха в различни посоки, пише Tialoto.bg.

В последното си интервю на родна земя Гришо сподели, че няма много време за романтични срещи и се фокусира изцяло върху тениса. За Никол обаче нещата явно стоят по друг начин.

В момента тя е съдия в шоуто „X Factor“ във Великобритания, но този път в състезанието участват известни личности. Точно там Шерцингер се е запознала със своя нов любим. Според слуховете на Острова бившето гадже на Гришо има романтична връзка с ръгби състезателя Том Еванс, който в момента се бори за първото място в шоуто.

Източници твърдят пред Sun on Sunday, че двамата са започнали да си пишат от няколко седмици, но само преди дни Еванс се е престрашил да покани Шерцингер на среща. „Том е точният тип за Никол. Той винаги я е харесвал и е казвал, че тя е една от най-красивите жени на света“, споделят приближени до двойката.

Те добавят, че Том и Никол имат химия помежду си и наистина си подхождат. „След няколко седмици размяна на съобщения, Том най-накрая я изведе на вечеря“. Какво ще е развитието на любовта между двамата предстои да разберем.