Никол Шерцингер навърши 42 години с широка усмивка и в обятията на любимия си мъж Том Евънс. Певицата сподели кадри от празника си със своите последователи в социалната мрежа Инстаграм. 

Специалния ден Никол отбеляза в Португалия. Това е и първата среща на Шерцингер с майката и бащата на Том.

"Благодаря ти, Боже, за поредната година около слънцето. Признателна съм за всеки нов ден, за свежия въздух в дробовете ми и сърцето ми, биещо по-силно от всякога. Благодарна съм за твоята милост и този неочакван подарък на времето. Благодарна съм за радостта и необятната любов, която получавам от семейството и приятелите си, както и от толкова много хора по света. Благодарна съм за твоята доброта и за това, че никога не се отказваш от мен, показвайки ми истинското значение на любовта, щастието и мира.
Твоята малка Никол. Сега повече от всякога е важно да отделим време, за да помислим и разберем колко благословени сме. Не губете вяра, Бог е добър", пише Шерцингер към една от публикациите си, която до момента е лайкната от над 300 хил. души.

Бившата половинка на нашенеца Григор Димитров публикува 3 снимки в мрежата. На първата, Шерцингер и новият й любим са прегърнати, а пред обектива позират по бански, които показват атлетичните им и натренирани тела. 

На друг кадър, двамата са заложили на типично лятно облекло и вдигат наздравица с чаши бяло вино, седнали на маса под открито небе, която е отрупана с множество плодове и ордьоври. Изпълнителката е облечена с къс бял топ с тънки презрамки и дълга светлосиня пола с висока талия, докато бившият спортист е избрал светла риза, чиито ръкави е навил нагоре, и панталон.

Припомняме, че през изминалата година Никол Шерцингер посрещна рождения си ден сама. Празничният ден не бе осеян с цветя и рози, тъй като до нея нямаше любим мъж. Певицата все пак отбеляза специалния ден на Хаваите и публикува серия снимки от тузарския хотел "Шератон" в столицата Хонолулу. 

След раздялата: Никол самотна на рождения си ден, Григор купонясва в ЛондонПевицата все пак отбеляза специалния ден на Хаваите и публикува серия снимки от тузарския хотел "Шератон"