Любимият мъж на пловдивчанката Николета Лозанова днес празнува своя юбилей. Ники Михайлов чукна 30 години, а като дестинация за своя празник, избра романтичния Париж. 

Плеймейтката не пропусна да поздрави мъжът на сърцето си и публикува любовно послание със снимка в Инстаграм. 

"Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота....13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие! Честит рожден ден, любов! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият - заради потенциала ти и човечността ти! " - написа Николета.

Двамата влюбени са отседнали в тузарския хотел Shangri-La Paris , който се помещава в дворец, бивша резиденция на принц Ролан Бонапарт и е част от списъка с френските исторически паметници. Цените за нощувка тук започват 1 820 лева за нощувка. 

Празненството започна още вчера и веднага щом стрелките удариха 00:00 часа, родната футболна звезда получи поздравления за празника си, а парче торта с горяща свещ допълнително вдигна настроението.

Междувременно, още преди месец тръгнаха слухове за годеж между плеймейтката и футболиста, след като Николета качи в Instagram селфи, на което на ръката й се забелязва голям диамантен пръстен.

Видео, публикувано от пловдивчанката, допълнително нажежи обстановката и накара много хора да си мислят, че годежа е истина и дори наближава сватба. Днес, в личния си профил, родната сексбомба пусна стори, на което е с булчинска рокля и хвърля букет, който други стилно облечени дами се опитват да хванат. Видеото е заснето в Пунта Кана, пише teenproblem.net.

От известно време плеймейтката е там, тъй като снима реклами на впечатляваща вила в курорта - Villa Coral Bavaro. Вероятно клипчето със сватбената церемония е част от рекламната кампания, но някои от феновете коментират, че може и да е намек, че тя и половинката й, Ники Михайлов, планират сватба или вече са се оженили тайно. На видеото е сложен надписа: "Очаквайте скоро".