Плеймейтката Николета Лозанова и половинката й Ники Михайлов застанаха заедно пред обектива. Кадърът, който те споделиха в личните си профили, е заснет в тузарски столичен ресторант, който те често посещават и се впускат в кулинарно приключение. 

Този път, футболистът избра да нахрани своята половинка с най-мощният афродиак сред храните - стриди. Ако вярваме на легендите, още Афродита хапвала стриди, а най-големият любовник на всички времена – Казанова не пропускал ден без да хапне порция от тези вкусни морски дарове.

"Сладостта от храната, се изживява с всички сетива, когато е поднесена от душа!" - написа Николета към снимката.

Тъй като стридите съдържат веществото допамин, който има свойството на управлява мозъчната активност и да засилва сексуалното желание и при жените и при мъжете, това допринася за славата им като едни от най-мощните афродизиаци въобще.

Обикновено стридите се поднасят с отворени черупки, в чинии с лед, като заедно с тях се поднасят четвъртинки лимон, хляб и масло. Този обичай на сервиране е пряко свързан с традицията на средиземноморската кухня.

Та, толкова за афродизиак номер 1. Освен с похапване на деликатеси, Николета Лозанова здраво работи и върху пускането на своята козметична линия NL Beauty и съвсем скоро ще видим първите продукти на марката. 

Най-секси пловдивчанката избрати подобаващо лято 2019. Последните няколко дни Николета прекара в испанската столица Мадрид, а преди това събра тен в слънчева Гърция.