Pavell & Venci Venc’ записаха дует с Любо Киров. Идеята за песента е дошла през пролетта и хип-хоп дуото единодушно е решило да поканят Любо да се включи.

Песента „Не бих могъл“ е изповед към най-близките им хора. Павел излива душата си пред любимата жена, а куплетът на Венци е своеобразна изповед към дъщеря му Агуая. „Това е песен за онези срещи по пътя, които ни вдигат на следващо ниво като човеци и ни карат да гледаме към бъдещето на дълги светлини“, коментират музикантите.

Парчето ще влезе и във втория албум на артистите, чиято премиера обещават да бъде до края на тази година. 

След  спонтанно телефонно обаждане след полунощ, пускат му парчето и два дни по-късно той е в студиото им и записва един от най-въздействащите припеви в българската музика.

„Изключително доволен съм от начина, по който Павел и Венци продуцираха парчето, и се надявам емоционалният му заряд да раздвижи меломани от всякакви възрасти. „Не бих могъл“ е пример за една много добра приемственост между музикалните поколения.“, споделя Любо Киров.

Припомняме, че Павката и Венци наскоро пуснаха втори съвместен проект с Дара, който носи заглавието "Хотел 5 звезди". Сингълът е създаден по време на сесия за писане на песни, която музикалната компания им организира във Велинград, където за няколко дни превръщат в студио най-луксозния апартамент на нашумял местен хотел 

Pavell & Venci Venc’ с втори дует с ДараГодина след първия им общ проект тримата вадят съвместно парче със заглавие „Хотел 5 звезди"