Една година след първия им дует артистите от "Вирджиния Рекърдс" Pavell & Venci Venc’ и Дара създадоха втори съвместен проект със заглавие "Хотел 5 звезди". 

Сингълът е създаден по време на сесия за писане на песни, която музикалната компания им организира във Велинград, където за няколко дни превръщат в студио най-луксозния апартамент на нашумял местен хотел

Писането на песни там прераства в щур купон, който обаче ражда и няколко яки парчета, едно от които посветено на самото място.

Освен, че са най-добри приятели, когато влязат в студио Павката, Венци и Дара се превръщат в един от най-интересните авторски екипи за създаване на музика. В „Хотел 5 звезди“ си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.

  

Видеото на „Хотел 5 звезди“ е възложено на  Павлин Иванов – Bashmotion, а зад камерата е един от най-добрите оператори у нас - Андрей Андреев.

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия.

Стилен и минималистичен свят за три от най-колоритните артисти в родния музикален бизнес и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на Pavell, Venci Venc’ и DARA.