Носителката на титлата Мис България 2013 Нанси Карабойчева се прибра в родното си село Юнаците, край Пазарджик. Причината за посещението и бе повече важна - погачата на първородната и рожда Матей. 

За щастливото събитие Нанси сподели чрез публикация в Инстаграм, като сподели куп снимки от празничния ден. 

„Първият му празник, първата му среща с много хора, с много каки (повечето лели, ама айде). Момичета, безкрайни благодарности на всички ви, че успяхте, и че бяхте част от този важен за нас ден. Обичам ви!“ – пише в социалните мрежи 27-годишната красавица, която през юли 2018 г. се омъжи за ученическата си любов – волейболиста Добромир Димитров.

Последва още една публикация, придружена от трогателен текст, в който Нанси споделя какво е усещането да бъде майка и как живота и се е променил.

"Моят малък мъж расте и това се случва толкова бързо за мен. Не знам кога мина повече от месец и половина, откакто сме заедно. Най-смисленият, истински и пълноценен период от живота ми! Заедно се учим на много неща, всеки ден има нещо ново, различно... Едиственото нещо, на което не трябваше да се уча – е как да те обичам, Мати! Безкрайно те обичам, дете мое, повече от всичко на света! Страшно съм благодарна, че вече знам наистина какво значи майчината любов. И да, нещо несравнимо и неописуемо е, вълшебно!“ – признава още в Инстаграм Мис България 2013. 

На снимките в мрежата се вижда и приказната украса за погачата - арка от сини балони и красива торта с мечета и звездички. 

Щастие! Мис България Нанси Карабойчева стана майкаКрасавицата дари волейболния ни национал Добри Димитров със син