Носителката на титлата Мис България 2013 Нанси Карабойчева и волейболният ни националал Добри Димитров станаха родители за първи път. 

Днес на бял свят се появи прекрасно момченце, името, на което към момента все още не е известно. Щастливата вест съобщи самата Нанси, като публикува трогателен текст в социалните мрежи, придружен от снимки, заснети броени дни преди раждането. 

Вече сме РОДИТЕЛИ! Благодаря ти, Добромир Димитров, че ме дари с това малко чудо. Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпитваш при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря. Безкрайни благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в ПСАГБАЛ “Св.София”! 

Младото семейство са последвали примера на много други родителите, като са избрали да съхранят стволови клетки. 

Нанси и бебето се чувстват отлично и съвсем скоро ще си бъдат вкъщи. Малкото момченце вече си има готова детска стая, а наскоро Мис България издаде и част от нейния дизайн. 

Припомняме, че разпределителят Добри Димитров и Нанси Карабойчева влязоха в брачен съюз на 27 юли 2018 година, а вчера отбелязаха годишнината си от сватбата. 

Те са заедно вече над 7 години, а любовта им пламна във волейболната зала.

Кумове на младоженците бяха звездната двойка Цветан Соколов и прекрасната му съпруга Деляна.

Мис България Нанси Карабойчева се омъжи СНИМКИМножество емоции разтърсиха този уикенд Пазарджик