Над 30 стилисти и гримьори от цялата страна, работейки заедно, застанаха зад инциативата на президента “Подкрепи една мечта”. 

Топ стилистите на козметична компания Christian of Roma са коафьори на зрелостниците от традиционния годишен бал на децата в неравностойно положение. Официалните прически и гримът за абитуриентите са подарък от екипите на Christian of Roma Group и Борислав Соколов – Бони.

Събитието се проведе в "Резиденция Бояна" в столицата, под егидата на президента на Република България Румен Радев.

“Уважаеми колеги, благодаря, че отделихте от личното си време и положихте труд безвъзмездно и по този начин сбъднахте една мечта. Мечтата на децата в неравностойно положение да бъдат красиви в едно от най-значимите събития в техния живот - абутуриентския им бал. Признателна съм, че за пореден път заедно показахте, че освен висок професионализъм, притежавате и огромни сърца. Гордея се с вас!” - сподели след края на събитието собственичката на козметична компания Christian of Roma Group - Елена Кристиано.

Своите благодарност изказа и гримьорът на звездите Борислав Соколов - Мис Бони, който е един от инициаторите на събитието:

"Днес искам да отправя своите благодарности към целият прекрасен екип, който се събрахме заедно на благотворителната кауза организирана от президента и ,,Cristian of Roma” ! Благодаря на г-жа Елена Кристиано за доверието към мен и моят екип от професионални гримьори да се погрижим заедно за празника на децата в неравностойно положение и сираци! Невероятни колеги !! 
Благодаря ви, за вашата сърцатост , всеотдайност, човещина и професионализъм! Винаги можете да разчитате на мен." - написа той.