Моника Валериева без да иска се изпусна и сподели тайна информация за приятелката си Андреа и Кубрат Пулев. Двойката явно са възобновили отношенията си, въпреки че все още не са го обявили официално, но за това все по-чесно се шушука в светските среди. 

Плеймейтката отговори с множество сърца, пляскащи ръце и щастливи човечета на въпроса "Андреа и Кубрат пак ли са заедно?", който й зададе последовател в Инстаграм преди минути. Реакцията на Моника прилича на положителен отговор, но все пак тя не е отговорила категорично с "да" или "не". 

Ние обаче вече сме склонни да вярваме, че Андреа и Кобрата отново са двойка, предвид факта, че във вчерашния ден певицата публикува над 100 сторита с боксьора в Инстаграм, които след това обедини в отделни албуми, белязани със сърце. 

Някои от фотосите показваха публични събития, докато други са от личния архив на двойката, главно от техни почивки и пътешествия.

Андреа качи 100 сторита с Кубрат само за 8 часаС множество снимки певицата припомни сантиментални моменти от 12-годишната си връзка с боксьора