Точно 100 на брой сторита в Инстаграм само за 8 часа качи фолк звездата Андреа. По-интересен е обаче e фактът, че на всички публикувани от певицата снимки тя е в компанията на не кого да е, а на бившата си половинка - боксьора Кубрат Пулев. 

Не е ясен поводът за поредицата от стотици инстаграм истории, които буквално заляха социалната мрежа. Факт е обаче, че Андреа преживява трудно раздялата и все още не е успяла да забрави половинката си, въпреки че пътува често, излиза и се забавлява с приятели.

Кадрите, които блондинката сподели с последователите си, са изключително разнообразни - от различни събития, с различни дати, както много стари, така и по-нови от последните години. След тях се появиха и слухове, че двамата са се събрали?

Андреа е наблегнала на сантиментални снимки, на които показва колко влюбени са били един в друг. На голяма част от тях вече бившата двойка се целуват, прегръщат, а щастието се чете в очите им. 

От своя страна, Кубрат Пулев не е публикувал снимки с бившето си гадже. 

Припомняме, че двойката се раздели през лятото на 2019 година, след 12-годишна връзка. Изпълнителката почти не пропускаше важен мач на приятеля си, а той отдавна заявяваше през медиите, че иска деца. 

Съвсем скоро, отново на стори в Инстаграм, Андреа сподели и това, че ще присъства на мача на бившия си на 20 юни. Това е датата, в коята Кубрат Пулев ще застане срещу Антъни Джошуа. Легендарен треньор ще подготвя Кобрата за мача му за световната тилта в тежка категория. Става дума за американския специалист и член на "Залата на славата" Джо Гуусън, който обяви, че влиза в щаба на нашия боксьор.