Добрината на момче успя да трогне до сълзи изпълнителката Диона. Днес, тя остана очарована от жеста на младеж, който лично й донесъл поръчан от нея букет, като хванал влак до София. 

Всъщност в основата на доброто дело била сестрата на момчето, на която той се опитвал да помогне след претърпян инцидент. 

Момчето споделило пред изпълнителката, че всъщност това е първия букет, който прави и бил изключително притеснен, тъй като докато пътувал към столицата хартията се намачкала и той не бил доволен от себе си. 

Интересното е, че с основата на букета на стоят цветя, а ягоди, потопени в шоколад!

Ето какво разказа Диона в пост в социалната мрежа:

"Това, което ми се случи преди малко така ме разтърси и докосна, че не знам от къде да започна... Като начало искам да кажа, че това не е инфлуенсърски пост, а го правя, защото имам нужда да го споделя с вас! Това в ръцете ми е букет, направен от ягоди, потопени в шоколад. Момчето, което ми го донесе, дойде до София С ВЛАК, искаше да ми го даде лично. Като се запознахме беше толкова притеснен и зачервен, че чак аз се притесних. Хартията беше измачкана и това беше причината той да е така напрегнат... Извини ми се около 100 пъти и ме помоли да не качвам снимка, нито стори, защото не бил доволен от себе си... После ми сподели, че това е първият букет, който прави и главното лице е сестра му, която претърпяла инцидент... Той прави всичко това, за да и помогне! На неговата сестричка... Хора, кълна се, че очите ми се насълзиха, не можете да си представите колко истинска обич видях в очите на това момче... И как се върнах във времето, когато и аз пътувах с влак до Търново. Не знам дали успях да ви обясня ситуацията и да се изразя правилно, но съм много развулнувана ... Ако успея да накарам и един човек да си поръча букет, ще съм доволна, че и аз съм направила добро дело за някого."