Най-красивата пловдивчанка за 2019 година Стелияна Иванова и една от най-обсъжданите тийнейджърки Биляна Лазарова се оказаха близки приятелки. 

През уикенда, чаровниците събраха погледите по родното Черноморие, а като курорт си харесаха българското Сен Тропе - Лозенец.

Момичетата релаксираха и се радваха на морския бриз в DELETE CLUB OASIS BEACH, където обраха овацийте с модерен плажен стайлинг. 

Стелияна и Биляна споделиха приятния момент със своите последователи и пуснаха стори, на което раздават целувки, в Инстаграм профилите си. 

Биляна Лазарова е певица, модел и инфлуенсър. Тя бе и една от най-красивите абитуриентки на 2019 година, като събра погледите в столицата с луксозно Бугати Широн за 5 млн. лева. 

Освен скъпарско возило, младата дама показа стилна и екстравагантна визия. Биляна избра два изящни тоалета, с които нямаше как да остане незабелязана. 

Звездната абитуриентка Биляна Лазарова яхна Бугати Широн за 5 милиона

Стелияна Иванова, пък е момичето с ангелски очи и магнетично излъчване, което впечатли публика и жури на конкурса „Мис България-Пловдив” и грабна титлата за най-красива пловдивчанка на 2019 година.

Макар само на 18 години, синеоката хубавица има зад гърба си редица фотосесии, участия във видеоклипове и изяви на модния подиум.