След излизането си от Къщата на "ВИП Брадър" тв водещата Мира Добрева проговори за брака си с Жоро Торнев. Още докато беше в риалити шоуто, блондинката сподели, че го е хванала как кръшка по класическия начин - чрез sms-и в телефона му. Тя няма притеснение да говори за изневерите на мъжа си:

„На Жоро не му е лесно с жена като мен. Нося много напрежение. Постоянно имам интервюта, уморена съм, не ми се излиза. Не мога да кажа, че съм го забравила завинаги. Тежи ми, боли ме, предадена съм, но не си струва жертвата да зарежа всичко. Много ценя Жоро като мъж, изключителен е! Дали ще останем заедно, все още не знам.

Умишлено в предаването заговорих за изневерите. Толкова хора го правят, а се крият. Това, че не съм изневерила физически, значи ли, че не съм изневерила в душата си? Мислила съм си за друг мъж, а може да дойде време и аз да го направя“, каза тя в интервю пред в. "Галерия".

Мира твърди, че тя и съпругът ѝ живеят скромно и не попадат в графата "звезден статус". „Няма успех без цена, но аз не платих с много жертви. Имам семейство и две деца. Скромно, живеем, не сме забогатели, но сме добре. Допреди две години живеехме много на тясно, в гарсониера. Работя в държавна телевизия и нямам много пари, бюджетиран ми е животът, но е хубаво, че не живеем много богато“.