Певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров са една от най-харесваните звездни двойки. Отношенията им изглеждат перфектни, а двамата отдавна не крият любовта си.

Звездната двойка е заедно вече повече от година, като вече делят един дом. Самата тя твърди, че чувствата им са силни и това е нейната истинска любов. Близки на двойката споделят, че отношенията им са сериозни и двамата, както и повечето влюбени двойки, се ревнуват. 

Припомняме, че Александър Дюлгеров беше една от младите надежди на ЦСКА, но през 2018 г. обяви, че засега сменя отбора. Футболистът заяви, че е напуснал "Българска армия", защото не получава възможност за изява. В края на миналата година стана ясно, че той вече е част от "Септември". 

Дюлгеров сподели, че харесва атмосферата в новия отбор, без да крие, че тяхната цел е да останат в Първа лига. Според запознати преди да избере новия си отбор, талантът е получил множество предложения, както и по-големи хонорари. Въпреки примамливите оферти, Александър избрал да играе в столичния отбор, за да бъде по-близо до любимата си.  

 

Младата двойка споделя, че са се запознали покрай общи приятели, без да имат очаквания един към друг. Но малко след запознанството им отношенията бързо прераснали в силна любов. За радост на феновете, те не спират да публикуват общи снимки в социалните мрежи и напук на недоброжелателите твърдят, че клишираният стереотип певица-футболист не ги притеснява.

"Не робувам на подобен тип стереотипни образи. Докосне ли някой душата ми, покаже ли същността си, добре дошъл е в живота ми. Нямам предразсъдъци, не мога да определя даден човек, преди дори да го познавам", казва Михаела.