Лятото на Михаела Филева определено не е скучно. Изпълнителката на "Едно наум" пусна емоционален пост в Instagram, чрез който разказа за последните си вълнуващи преживявания.

 

... след Косово, още първата вечер (04.08), тръгнахме за Черна гора. Това ни решение беше определящо за начина ни на пътуване, защото ни хареса да се будим всяка сутрин на ново място, да го разглеждаме, а вечер да събираме всичко и да се местим. Не се съобразявахме с някакъв предварително изготвен план, единственото сигурно нещо беше, че на 8-ми, трябва да сме във Виена, за концерта на Ed Sheeran. Мислехме да се пуснем към Котор - туристическо градче на Адриатическия бряг, но навигацията ме прекара през доста лош планински път и след 6-7 часа каране по завои със средна скорост 30 км/ч, решихме да спрем посредата на пътя в Национален парк Biogradska Gora. На картата си харесахме някакво езеро, както и #viewpoint Bendovac, от който в интернет твърдяха, че има разкошна гледка към водния басейн. До там се стигало с катерене - идеално! Това беше нашето място! Пристигнахме посреднощ, хапнахме набързо, палатки, дюшеци, спални чували, измихме си зъбите ... и Лека нощ. Събудихме се рано... Спретнах се набързо и обух планинарските си обувки за първи път!!! ???????????????????????? След 2-3 часа катерене, бяхме на върха и пред очите ни се откри необятната красота на гледка, за която съм опитала да ви загатна в снимките. Стигнах и до извода, че не е лошо да съм по-старателна с кардио упражненията в залата, но това е друга тема... (... следва продължение) #trip #advanture #bendovac #montenegro #tenttrip #tentismyhome #naturelovers #hiking

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

Тя се е отдала на по-дълга почивка от обикновено и освен това е посетила концерт на един от любимите си изпълнители - Ед Шийрън. Ето какво написа певицата:

"Кога за последно направихте нещо за първи път в живота си? .. Ами аз обиколих Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ed Sheeran. Ще започна от там, че за първи път за последните 7 години, си позволих да си подаря повече от 3-4 дена почивка за презареждане на батерията, не се смейте... знам, че звучи абсурдно, но ... май това е един от “недостатъците” в това да обожаваш работата си. Та.. дадох си 6 почивни дни, купих си екипировка - обувки за планина, ветровка, челник, палатка, дюшек, спален чувал и всички друго необходимо за номадското приключение, което планирах, и на 3-ти август, към 11 часа вечерта, с най-приятната компания на света, се изстреляхме на първия ми Балкански трип с палатка. Карахме цяла нощ, минавайки през Сърбия и Македония и в 5:30 стигнахме до Призрен, Косово. Няма да ви лъжа, доста умирах за сън, така, че опънахме палатката ( и Айра помагаше ) и заспах на секундата. Събудих се около обед, а точно над лагера ни, на около час ходене пеш, имаше красива крепост, от която се откриваше още по-красива гледка към града и планината".

 

Кога за последно направихте нещо за първи път в живота си? .. Ами аз обиколих Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ed Sheeran. Ще започна от там, че за първи път за последните 7 години, си позволих да си подаря повече от 3-4 дена почивка за презареждане на батерията, не се смейте... знам, че звучи абсурдно, но ... май това е един от “недостатъците” в това да обожаваш работата си. Та.. дадох си 6 почивни дни, купих си екипировка - обувки за планина, ветровка, челник, палатка, дюшек, спален чувал и всички друго необходимо за номадското приключение, което планирах, и на 3-ти август, към 11 часа вечерта, с най-приятната компания на света, се изстреляхме на първия ми Балкански трип с палатка. Карахме цяла нощ, минавайки през Сърбия и Македония и в 5:30 стигнахме до Призрен, Косово. Няма да ви лъжа, доста умирах за сън, така, че опънахме палатката ( и Айра помагаше ) и заспах на секундата. Събудих се около обед, а точно над лагера ни, на около час ходене пеш, имаше красива крепост, от която се откриваше още по-красива гледка към града и планината. ... следва продължение ⛺️ #timeforme #camplife #balkans #prizren #kosovo #traveller #somethingnew #tent #tentismyhome

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

Михаела Филева обеща, че ще продължи да разказва за преживяванията си от последните дни с още постове.