Американската певица Бритни Спиърс едва ли ще се върне на сцената в близко бъдеще, като се има предвид нейното емоционално състояние и скорошното ѝ излизане от психиатрична клиника. Така смята нейният мениджър Лари Рудолф.

"На базата на информацията, която имам, а също и на останалите от екипа, които работят с Бритни, за мен е ясно, че не трябва да продължава концертите си в Лас Вегас", каза той.

Според мениджъра, Спиърс преживява тежка депресия. Причина за това е и тежкото здравословно състояние на баща ѝ. Шоуто на певицата във Вегас бе отменено заради проблеми с наркотиците.

"Не искам тя да се връща към ангажиментите си, докато не е готова за това. Ако това време никога не дойде, тогава така да бъде. Тя направи много и аз се гордея с нея. Моята роля е да се грижа за кариерата ѝ и ако тя намери сили и желание да продължи, това ще е страхотно", обобщи мениджърът.

Да припомним, че в началото на април Бритни Спиърс влезе в клиника за хора с психични разстройства. Певицата се нуждаеше от сериозни грижи от специалисти, тъй като състоянието ѝ се задълбочи след като едва не загуби баща си.