Миглена Каканашева и транспортният бос Румен Рончев са на почивка, стана ясно от профила на самата дизайнерка. Половинката на Рончев не пропусна да покаже и в социалните мрежи колко е влюбена.

"Да обичаш и да бъдеш обичан е единственото нещо, което може да ти донесе вътрешно спокойствие, щастие и мир", пише Миглена в социалните мрежи.

Не закъсняха и коментарите от последователи на идола на подрастващите българки. Голяма част от тях оплюха връзката й и не пропуснаха да отправят критики относно разликата във възрастта на двамата. 

"Приятна почивка Мегз на теб и на баща ти" и "Добра партия, ще се ядат омари лятото", бяха само част от критичните коментари в Instagram.

Прокуратурата пое катастрофата, предизвикана от Мегз, тя се размина с друго тежко обвинениеЕдин от запорите на фирмите на Рончев е вдигнат

Заслужената почивка на влюбената двойка е своебразен подарък за Мегз след края на уеб риалитито й. 

Припомняме, че преди няколко месеца е имало сигнал за нападение от Мегз над жена в Пловдив. Причината според наши източници е била ревност. Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в града под тепетата, като е блъскала и скубала.

След скандала жената подава жалба в Криминална полиция, но поради липса на данни за престъпление не е образувано досъдебно производство. Случаят е прекратен, но срещу дизайнерката е започнато досъдебно производство в прокуратурата, свързано с катастрофата предизвикана от самата Мегз.

Въпреки почивните дни дизайнерката продължава активно да работи. Тя се похвали, че продължава кампанията си #АКТИВНОДОБРО в която се продават ненужни вещи и когато се събере сума над 1000лв парите се даряват за благотворителна кауза. Каканашева развива кампанията си вече близо два месеца.