Megami Club Plovdiv беше Мястото на любовта с участието на Анелия, Емануела и Теди Александрова.

Богинята на нощния живот често се потапя в темата за любовта. През изминалата седмица събитията бяха обединени от идеята за "Place of Love" (Мястото на любовта).

Анелия безспорно е сред най-желаните изпълнители в клубовете, а музикалните й проекти владеят сърцата на феновете и класациите. Певицата винаги е казвала, че е човек, който работи с душа и сърце, а в последните пет-шест години неин приоритет е работата. В сряда вечер изпълнителката беше специален гост в Megami Club Plovdiv.

 

На своя лайв в четвъртък в Богинята на нощния живот, Емануела изглеждаше супер предизвикателно като успя да зарадва и изненада с визията си. Звездата съвсем скоро пусна своя последен хит "Купих ти сърце", който е дует с Джордан. В Megami Club Plovdiv тя изпълни песента няколко пъти защото много си я харесва, както се изрази самата тя пред публиката.

През останалия един месец от лятото, в клубовете ще звучи новия хит на Теди Александрова "Цяло лято". А в петък вечер русата поп фолк фурия представи на живо парчето на сцената на Megami Club Plovdiv. Както традицията изисква, в събота се състоя кулминационното парти, обединяващо седмичната парти концепция в Богинята на нощния живот - "Place for Love". 

Megami Club Plovdiv се превръща в Crystal Garden с участието на звездите Емилия, Алисия и Галена Богинята на нощния живот Ви кани на поредната изключителна парти седмица. Заведението ще се превърне в Crystal Garden и ще има жестоко звездно присъствие.

Прекрасната, силната и вече г-жа Башур, Емилия ще постави началото. Нейната нощ е в сряда. Входът за събитието ще е свободен за студенти.

Звездната Алисия ще е следващият приятен подарък от Megami Club Plovdiv за гостите. В четвъртък тя ще ви очаква. Вход свободен за студенти.

Уникална, мамаураган, парти звяр - Галена ще вилнее в Богинята на нощния живот в петък вечер, а на следващата нощ (събота) ще се състои финалното за седмицата тематично Crystal Garden party.