В разгара на лятото морските емоции се усещат дори и в Пловдив. Това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv организира поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.

Самата Софи Маринова беше на сцената на Богинята на нощния живот в сряда. Нейният уникален глас звуча на живо, като звездата изпълни както своите златни песни, така и последните си хитове. Непринудена, истинска и от сърце, тя направи парти нощта уникална.

 

Гранд гласът на поп фолка - Тони Стораро имаше удоволствието да пее на сцената на Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер. Припомняме, че освен с вечните си хитове, той зарадва публиката с най-новата си песен, която е дует с Алисия - "Златото на тати".

 

Певицата, която вече един месец държи първото място в престижна родна музикална класация с дуета си с Крум "Обичам те" - Анелия пристигна в Пловдив в петък, специално за гостуването си същата вечер в Богинята на нощния живот. Нощта беше изпълнена с много положителни емоции, зрелищни гледки и любимите песни на живо от звездата.

"300 minutes FAMOUS" темата на седмицата беше в заключителната си фаза в събота. На сцената на Megami Club Plovdiv имаше ярки живи картини, които оставиха гостите удовлетворени от присъствието си на това зрелищно събитие.

 

ДесиСлава се завръща на сцената. Първо ще пее в Megami Club Plovdiv. Очакват ви и Емануела и Ваня Като истински иноватор и диктатор на парти модата, Megami Club Plovdiv се отличава със стил, класа и, не на последно място, с актуалност. Поредното доказателство за това идва още тази седмица в сряда вечер. Любимката на хиляди меломани - ДесиСлава ще възобнови своите участия. Това ще се случи в сряда вечер (4 юли), а домакин на паметното събитие ще е Богинята на нощния живот. Вечерта ще влезе в историята, входът ще е свободен за студенти. Не я пропускайте!

 

Още на следващата нощ Megami Club Plovdiv ще посрещне на сцената си друга ярка поп-фолк звезда. Емануела ще блесне по онзи неин непринудено секси начин и ще се погрижи да не скучаете. Хитовете й ще са на пиедестал, а звездата обещава да изпълни и музикалните Ви желания. Вход свободен за студенти!

Певицата Ваня ще е гост на Megami Club Plovdiv в петък. Тя и DJ Damyan владеят страхотни техники, с които правят лайв вечерите весели, хитови и паметни.

Заповядайте! "No Limit" темата ще обсеби съботните емоции в Богинята на нощния живот. Заслужава си да видите всичко това!