Нашумелият изпълнител Меди успя да надвие в битката с режисьора Люси Иларионов и върна във видео платформите хитовата си песен "Дивана".

Припомняме, че около преди седмица между двамата започна спор, а клипът бе свален от мрежата. Иларионов твърдеше, че Меди с месеци отказвал да заплати необходимата сума за въпросното видео, а когато го търсил по телефона се държал нагло. Именно поради това, Люси поискал премахването на клипа от всички платформи за видеосподеляне и от ротация в телевизия „Планета“ .

Меди не си замълча пред аудиторията и се възмути на лъжи по свой адрес, излезли от устата на режисьора Людмил Иларионов-Люси. 

Товага изпълнителят ясно заяви, че ще търси правата си в съда и веднага опроверга тези твърдения на режисьора, като посочи, че няма как да замълчи, когато името му се петни в скалъпени истории за пари, тъй като всеки, който го познава знае, че е човек, който никога и на никого не е дължал. 

По всичко личи, че певецът е бил прав, тъй като "Дивана" вече отново е факт, а видеото към песента е върнато във всички платформи за споделяне, а феновете на Меди не крият радоста си от случващото се. В същото време пък последната песен на певеца „Не, мерси“ се радва на масова популярност и превзе всички челни позиции на класациите у нас. Само за две седмици видеото събра три милиона гледания.

Меди обвини Люси в лъжи по негов адрес, ще си търси правата в съдаРежисьорът твърди, че певецът му дължал пари за видеоклип