Младият и талантлив певец Меди Гогов се възмути на лъжи по свой адрес, излезли от устата на режисьора Людмил Иларионов-Люси. 
 
Изпълнителят ясно заяви, че ще търси правата си в съда, а причината е видеото към песента му "Дивана", което преди дни беше свалено от мрежата.
 
Иларионов твърдял, че Меди с месеци отказвал да заплати необходимата сума за въпросното видео, а когато го търсил по телефона се държал нагло. Именно поради това, Люси поискал премахването на клипа от всички платформи за видеосподеляне и от ротация в телевизия „Планета“ .
 
Певецът веднага опроверга тези твърдения на режисьора, като посочи, че няма как да замълчи, когато името му се петни в скалъпени истории за пари, тъй като всеки, който го познава знае, че е човек, който никога и на никого не е дължал. 
 
Ето и какво гласи постът на Меди в социалните мрежи, с който той отхвърли обвиненията:

"Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който никога и на никого не е дължал.

За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси говори по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да пише клевети, без да си провери информацията.
Абсурдно е да се твърди, че клипът ми е свален, защото дължа пари. Всеки един, който има видеото преди мен, а в случая той е режисьор и е нормално да го има, може да го свали. Абсолютен опит за изнудване и търсене на слава. Това явно си е негова практика! Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ ... не правете същата грешка и не се доверявайте на този човек , да стои зад проектите ви . Ще си спестите излишни главоболия !
Искам да успокоя моите фенове и да им кажа, че съвсем скоро видеото ще бъде върнато и работим по въпроса. Всички права са си мои. Всичко е платено и е нагло да се лъже по този начин.
Явно успехът на песните ми е проблем за доста хора, които се чудят по какъв начин да опетнят името ми."
 
Хиляди фенове на изпълнителя, както и колеги го подкрепиха за решението му открито да изкаже мнението си. Сред тях беше и фолк певицата Камелия, която го нахъса с думите "Браво, Меди! Истината преди всичко."
 
Публикацията на Меди във Фейсбук събра над 2000 лайка и стотици коментари, а като за финал певецът написа в коментар "Благодаря ви за подкрепата ! Скоро ще си върнем “Диванчето”