Георги Михайлов - бащата на детето на Мария Илиева публикува в Instagram снимка на новата си половинка. Момичето се казва Владислава и е на 26 години. Младият татко и Мария не са заедно отдавна. Даже техни познати твърдят, че той не е присъствал на първия рожден ден на сина им Александър.

Още преди няколко месеца стана ясно, че Георги има нова тръпка, но новите им снимки подсказват за по-сериозни отношения. Преди седмица той публикува снимка на която се вижда, че красивата Владислава носи годежен пръстен. Според близки до семейството на Георги, тя е била добре приета в родата. 

Припомняме ви, че Георги Михайлов стана баща на първородния син на Мария Илиева - Александър. Наскоро детенцето им навърши една годинка. Мария публикува в социалните мрежи снимка с наследника си и написа пожелание за рождения му ден: "Преди точно 1 година се появи ти и осмисли живота ми... Честит Рожден ден, Александър! Бъди здрав, бъди щастлив, мечтай смело и вярвай в доброто! Обичам те!" - написа 41-годишната певица.

Кадри с таткото от празника обаче липсваха. Според запознати той е оставил грижите за детето изцяло на популярната певица, тя пък нямала нищо против това предвид обтегнатите им отношения.