Преди няколко часа, певицата Мариана Попова пусна снимка с дъщеричката си, която носи красивото име Екатерина. Кадърът е от частна софийска болница, а изпълнителката отправи специални благодарности на лекарския екип за грижите.

"От сърце благодаря на целият екип на болница Надежда и на др. Начко Чалманов за грижата и обичта!" - написа Мариана Попова в личния си профил във Фейсбук. 

Честта да се снима пръв с малкото ангелче обаче беше отредена на щастливия татко Веселин Плачков, a певицата още във вчерашния ден съобщи новината. 

Тя сподели снимка на таткото с бебето от родилното отделение. Певицата написа:"Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!"

Името на малката бе избрано от двете бъдещи каки, които са дъщерите на Мариана и Веселин от предишните им връзки. Двойката се сгоди по-рано тази година. Артистите избраха да живеят в провинцията, край Казанлък.

Плачков временно напусна къщата на VIP Brother, за да присъства на раждането. Шоуто започна миналия понеделник, а на вчерашните втори номинации бе предложен за изгонване.

Мариана Попова роди дъщеря на Веселин ПлачковАктьорът излезе от къщата на ВИП Брадър за да присъства на раждането