Все по-често, слайдвайки в социалните мрежи, попадаме на така нашумелия хаштаг #МамаУраган. Тази мода тръгна след едноименната песен на Галена, която се превърна в хит и определено стана любима на дамите, които са майки. 

Като се замислим, гледането на дете преспокойно може да бъде сравнено с тропическия циклон, предвид това, че стрелките на часовника се движат със скоростта на Ламборгини, а време все не ти стига. 

В днешно време да бъдеш майка и съпруга си е цяло изкуство, обединяващо няколко професии в едно - готвач, фризьор, детегледачка, чистачка, лекарка и какво ли не. Същевременно не трябва да оставяш външния си вид настрани, а да се грижиш за него доколкото е възможно и да получаваш комплименти - сила, необходима на всяка дама. 

Тук, таме изскача някое важно събитие, на което трябва да присъстваш, да посещаваш редовно фитнеса и да ходиш на работа. Всичко това определено не изглежда лесно, но не и невъзможно. И все пак, идва момент, в който всяка майка се чувства претоварена и на ръба на силите си - физически и емоционални. Тук идват на помощ приятелките, с които тръгват "на поход" срещу традиционните отговорности - за повече свобода, развлечения и угаждане на себе си. Ако сте гледали комедийния филм "Палави мамчета" със сигурност ще разберете за какво говорим...

В следващите редове ще ви представим майките ураган на Пловдив, които успяват да съчетаят успешно гледането на дете с видимо перфектен живот, добър брак, красив дом, отличен външен вид и успешна кариера. Ето и няколко от тях:

Мануела Стаменова

Мануела Стаменова е моден фотограф, а зад обектива и застават стотици от най-красивите дами от българския хайлайф. Пловдивчанката е съпруга на наследника на известната фамилия Корадови - Костадин Корадов. Те имат прекрасно момиченце на име Естефания. Само преди дни щастливите родители направиха приказен рожден ден на своята принцеса. 

Теодора Балабанова

Милионерската дъщеря Теодора Балабанова е съпруга на бизнесмена Атанас Петров. Те станаха родители на малкия Алекзандър през месец ноември 2018 година. 

Жени Атанасова 

Женя Атанасова е съпруга на почетния консул на Молдова Др. Инж. Веселин Чипев. Щастливите родители имат прекрасна дъщеря 11-годишната Моника.

Мария Атанасова

Мария Атанасова е съпруга на бившия футболист на Локомотив Пловдив Грозю Ботев. Те имат две очарователни дечица - Марая и Християн.

Николета Радукова

Николета Радукова известен дизайнер в Пловдив. Неин е бранда Nikole Collection, който предлага красиви и екстравагантни тоалети, с които няма как да останете незабелязани. Нейната половинка е Николай Узунов, с когото имат 9-годишен син - Ник.

Лили Ангелова

Лили Ангелова е звезда от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци". Модната диктаторка е съпруга на пловдивския ресторантьор Станислав Костов, с когото имат син Мартин. През месец юни, те организираха прекрасен празник за първия рожден ден на малчугана. 

Лили Ангелова с морско парти за 1-вия рожден ден на сина си

Ангелина Ангелова

Ангелина Ангелова е участничка от предаването "Биг Брадър" и е половинка на капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов. Двамата имат 2-годишна дъщеричка - Лина.

 

Ралица Спасова

Ралица Спасова е сред актуалните фризьори под тепетата. Тя е щастливо омъжена за Красимир Манчоров, с който са горди родители на момиченце - Мария. 

Таня Тимонова

Принцесата на Пловдив Таня Тимонова е женена за бившия халф на Ботев Тодор Тимонов, с прякор Лимона. Те имат чаровно 4-момченце - Тодор.

Христина Ангелова

Топ стилистката от Асеновград Христина Ангелова е половинката на Чавдар Колаков, с когото са заедно от повече от 10 години. Те имат мъжка рожба - Виктор. 

Екатерина Карагяурова

Екатерина Карагяурова има прекрасно момченце от дългогодишния си приятел – автотърговецът Любомир Енев.

Ивелина Стоянова

Ивелина Стоянова е дъщеря на началника на пловдивският сектор БОП. Тя е щастливо омъжена и е майка на момиченце - Валери.

Дани Семерджиева

Дани Семерджиева е съпруга на пловдивския д-р Иван Вандев. През април месец т.г. на бял свят се появи тяхната първородна рожба - момиченце, на име Йоана. 

Щастие за семейство Вандеви! Роди се Йоана

Грация Славкова

Грация Славкова е съпруга на пловдивския съдия Боян Славков. Те са родители на 2 момченца, които ги правят щастливи всеки ден.

 

Ели Куцева

Чаровната Ели Куцева е съпруга на младият бизнесмен Радослав Куцев, с когото имат син - Валентин. 

Василена Гавраилова

Василена Гавраилова е щастливо омъжена за наследникът на фабриката за колбаси "Елко" Васил Гавраилов. Те имат двегодишен син - Валери. 

Диана Радева

Моделът Диана Радева е съпруга на бизнесмена Николай Арабаджиев, с когото имат момченце. 

Диана Ражнатович

Диана Ражнатович е управител на клуб "Бачи". Пловдивчанката е съпруга на Христо Александров, който е син на банкера Христо Александров. Двамата имат 3-годишно момченце, което отглеждат с много любов и внимание. 

Елена Драганова

Елена Драганова е сватбен декоратор в града на седемте тепета. Тя е омъжена за национала по карате киокушин Милуш Драганов, с когото имат дъщеря. 

Лилиана Александрова

Моделът Лилиана Александрова е половинка на MMA боецът от Пловдив Сюрен Борисов. Те станаха родители на момиченце през месец април, което нарекоха Сю Ана. 

MMA боецът от Пловдив Сюрен Борисов стана баща

Зоя Тодорова 

Зоя Тодорова, която повече от нас познават от модния подиум и като бивша хостеса на Планет клуб, стана майка за първи път през месец юни. Тя роди момченце - Кристо на годеница си Русиян Зидаров. 

Моделът и бивша хостеса на Планет Зоя Тодорова роди момченце